Musta maski suodattavalla kankaalla

15,95 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kaksinkertaisesta kankaasta tehty kasvomaski. Päällinen mustaa puuvillasekoite trikookangasta, kasvoja vasten oleva sisäpuolen kangas on Ahlström-Munksjön kotimaista kuitukangasta, 100% polyesteria. Testattu 95 asteen pesu sekä keittäminen, ei kutistu tai nyppyynny. Materiaalin suodatustehokkuus (yli 99%@3mic) Ranskan kansallisen standardin mukaan. Tämä Ranskan kansallinen standardi on ollut pohjana Eurooppalaiselle kansanmaskistandardille. Pesu 60 asteessa riittää tuhoamaan bakteerit. Pese jokaisen käyttökerran jälkeen.

Koko: leveys 25 cm x korkeus 13 cm.

Jos olet suuri kokoinen, niin tilaa L-koko, jotta maski peittää riittävästi kasvosi ja antaa tarvittavan suojan. Koko: leveys 31 cm, korkeus 17 cm.

Kiinnitys korvan taakse tulevilla lenkeillä . Kuminauha vaihdettavissa.

Käyttö testattu pyörälenkeillä ja ulkoillessa katupölyä sekä tuulenviimaa vastaan sekä normikäytössä julkisissa tiloissa.  Kasvomaski ei ole virallinen henkilösuojain, eikä suojaa koronavirukselta. Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia ja vastaa itsetehtyjä maskeja.  https://tukes.fi/hengityssuojaimet

Maskin koskettelu käytön aikana lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa, joten älä koske siihen. Riisu maski koskien vain kiinnitysnauhoihin suoraan pesukoneeseen.

Huomaa, tuote on hygieniatuote eikä sitä voi palauttaa.