Yritys

Magic Frogin peruslinja vaatesuunnittelussa on, että ihmiset ovat ainutlaatuisia yksilöitä ja sen täytyy näkyä pukeutumisessa.

Asiakkaamme haluavat pukeutua persoonallisesti ja myös vaikuttaa omien vaatteidensa suunnitteluun ja valmistamiseen. Magic Frogin vaatteet on tehty käytettäviksi vuosien ajan, ne eivät käy vanhanaikaisiksi.

Magic Frogin erikoisuutena ovat laadukkaat pvc- ja tekonahkavaatteet, joista yritys parhaiten tunnetaan ja jotka edustavat jo omalla alallaan klassikoita. Vaate voidaan valmistaa myös aidosta nahkasta tai mistä tahansa muusta materiaalista.

Magic Frog vaatteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Brändin takaa löytyy vaatesuunnittelija Eeva Aarimaa, joka myös omistaa yrityksen.

Asiakkaat voivat tuoda valmiita kuvia tai vaikkapa mielikuviaan vaate- tai tekstiilisisustusideoistaan, joiden pohjalta tuotteet voidaan valmistaa mittatilaustyönä. Mittojen mukaan teetetty vaate, joka löytyy valmiista mallistostamme, on Magic Frogissa samanhintainen kuin standardikokoa noudattava vaate ellei tuotteen nettikaupan hinnassa ole mainittu erityisehtoja.

Vaatteiden ja tekstiilien suunnittelun ja ompelun lisäksi saatavilla on myös vaatteiden korjausompelua. Vaateompelimo sijaitsee Kuhmossa. Korjattavat vaatteet siirtyvät näppärästi paketteina Kuhmoon 😉

Osakeyhtiö on perustettu vuonna 1993. Taikasammakko Oy käyttää Magic Frog- ja Loihusilk-aputoiminimiä myös vaatemerkkeinään.

Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni, jotka ovat tehneet kanssani yhteistyötä toimittamalla kuvia ompelemistani vaatteista. Kiitos myös Sinulle, joka tilaat kotimaisen käsityötuotteen ja näin ollen tuet suomalaista työtä.

Eeva Aarimaa