Musta maski, koko s/m, antibakteerinen

14,95 

Osasto:

Kuvaus

Kaksinkertaisesta kankaasta tehty kasvomaski. Päällinen mustaa puuvillasekoitekangasta, kasvoja vasten oleva sisäpuolen kangas on antibakteerista materiaalia. Anti-bact käsittely ehkäisee bakteerikasvustoja ja pitää kankaan raikkaana. Lankaan on tekovaiheessa ajettu hopeaioneja, joilla saadaan aikaiseksi antibakteerisuus. Erinomainen kosteudensiirtokyky ja kangas pitää rakenteen ansiosta ihon kuivana.

Koko: leveys 25 cm x korkeus 13 cm.

Jos olet suuri kokoinen, niin tilaa L-koko, jotta maski peittää riittävästi kasvosi ja antaa tarvittavan suojan. https://www.magicfrog.fi/tuote/musta-kasvomaski-reilu-koko/

Tähän maskiin on mahdollista painattaa oman yrityksen logo. Kuvassa Sollertis-logo esimerkkinä. Logon painatus ei sisälly hintaan. Halutessasi tilata suurempia määriä (yli 100 kpl:tta) pyydä tarjous!

Kiinnitys korvan taakse tulevilla lenkeillä tai halutessasi pään taakse tuleville kuminauhoilla (kuvassa). Mainitse tilatessasi, jos haluat muun kuin korvan taakse tulevan kiinnityksen.

Käyttö testattu pyörälenkeillä ja ulkoillessa katupölyä sekä tuulenviimaa vastaan sekä normikäytössä julkisissa tiloissa.  Kasvomaski ei ole virallinen henkilösuojain, eikä suojaa koronavirukselta. Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia ja vastaa itsetehtyjä maskeja.  https://tukes.fi/hengityssuojaimet

Maskin koskettelu käytön aikana lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa, joten älä koske siihen. Riisu maski koskien vain kiinnitysnauhoihin suoraan pesukoneeseen.

Maski kestää pesun 60 asteessa.

Huomaa, tuote on hygieniatuote eikä sitä voi palauttaa.