Asiakaspalautteet

L√§mmin kiitos asiakkailleni ihanista palautteista ūüôā

T√§n√§√§n otimme jo k√§ytt√∂√∂n. Ovat meill√§ molemmilla melkein p√§ivitt√§in k√§yt√∂ss√§ my√∂s t√∂iss√§. Hyvin toimii ja huomio on taattu‚Ķ ūüėä

Kiitokset housuista. Vastaavat odotuksia ja koot ovat juuri oikeat.

PVC vaatteet ovat olleet kovassa käytössä. Aluksi vaimo hieman esteli käyttöä, mutta nyt olen vaatteita käyttänyt kaikkialla (kauppareissuilla ja harrastuksissa) töitä lukuunottamatta. Katseita böksyt keräävät, mutta hyvä niin.

Kiitoksia kovasti housuista. Olivat TODELLA HYV√ĄT ja SOPIVAT JALKAAN KUIN VALETUT. Oikein miellytt√§v√§t k√§yt√∂ss√§ ja sopivan v√§lj√§t. Lahjepituus oli juuri oikean pituinen. Edelliset ny√∂ritetyt housut her√§ttiv√§t positiivista huomiota kun k√§v√§isin kaupoilla.

Shortsit saapuivat tänään, täytyy sanoa että en olisi kuvitellut niitä niin noin hienoksi! Mitat on justiin hyvät ja pvc todella mahtavan tuntuista, nämä eivät jää kyllä vähälle käytölle! Kiitos sinulle ja hyvää joulua,
palaamme varmasti uudelleen vaateostoksien merkeissä!

Halusin t√§h√§n v√§liin kiitt√§√§ viel√§ kerran loistavasta asiakaspalvelusta, nopeasta toimituksesta sek√§ ihanista housuista; p√∂ksyt olivat miehelleni kerrassaan mieluisat! ūüôā Erityisesti kiitosta saivat hyv√§ laatu sek√§ istuvuus. Kaunis kiitos viel√§ kerran!

Housut ovat tulleet perille ja pikaisesti olen kerennyt sovittamaan. Aivan LOISTAVAT. Kiitos. Tilaan neljännekki housut tässä sopivan sauman tullen. Pidetään malli mitat mielessä. Kiitoksia ja hyvää alkavaa syksyä.

Työni on sellaista, että töissä en nahka-, tekonahka-, vinyylivaatteita voi käyttää, mutta naistyökavereiden päällä niitä mielelläni katson. Vapaa-ajalla käytän tekemiäsi vaatteita lähes poikkeuksetta käympä sitten kaupassa, teatterissa tai avantosaunassa. Joskus pohdin olenko liian vanha käyttämään tuollaisia vaateita, mutta ne ovat päällä niin mukavia, että en ole antanut iän häiritä.

Olen kyllä aika etuoikeutettu, että voin käyttää sellaisia vaatteita, joista nautin (jopa muiden katseista!) Рkiitokset siitä sinulle!

Se on ihan oikeasti hienoa, kun jotakin tehd√§√§n viel√§ Suomessakin… yl√§peukut siit√§!

Housut on todella timmit syksyn kosteudessa ja sateessa.
Piukeat jalassa ja ker√§√§v√§t katseita… ehk√§ osin ihmetyst√§.

Uudet pöksyt tulivat eilen postissa Рkiitokset.
Houisut ovat sopivan piukeat ja mukavat jalassa.
Pöksyt otetaan käyttöön jo tänään.

Juuri √§sken k√§vin koiran kanssa lenkill√§ ja jalassani olivat tekem√§si pvc-housut. Tosi mageet ja ihanat p√§√§ll√§ – pari vastaan tullutta ja jutulle j√§√§nytt√§ naapuria loi katseita housuihini, mutta sanallista palautetta en saanut…. harmi – olisin mielell√§ni ottanut verbaalista palautetta vastaan.

Kiitos,
Tänään tuli, hain ja heti käyttöön..
Nämä korvaavat nyt kaikki perusfarkut,
Aivan mahtavat.

Olivat upean hienot ja hyvän näköiset päälläni.

Oletko saanut kommentteja kuparin ruskeiden housujen kuvista? Ainakin käytössä ne ovat mukavan joustavat ja HIENOT!

Ajattelin lähettää pari kuvaa valmistamistasi housuista. Olen tosi tyytyväinen:)

Housut ovat juuri sopivat ja niiden väri on mainio.

Tekemäsi vaatteet (lähinnä viimeksi tekemäsi kuparin väriset pillihousut) ovat olleet kovassa käytössä.