Asiakaspalautteet

Lämmin kiitos asiakkailleni ihanista palautteista 🙂

Tänään otimme jo käyttöön. Ovat meillä molemmilla melkein päivittäin käytössä myös töissä. Hyvin toimii ja huomio on taattu… 😊

Kiitokset housuista. Vastaavat odotuksia ja koot ovat juuri oikeat.

PVC vaatteet ovat olleet kovassa käytössä. Aluksi vaimo hieman esteli käyttöä, mutta nyt olen vaatteita käyttänyt kaikkialla (kauppareissuilla ja harrastuksissa) töitä lukuunottamatta. Katseita böksyt keräävät, mutta hyvä niin.

Kiitoksia kovasti housuista. Olivat TODELLA HYVÄT ja SOPIVAT JALKAAN KUIN VALETUT. Oikein miellyttävät käytössä ja sopivan väljät. Lahjepituus oli juuri oikean pituinen. Edelliset nyöritetyt housut herättivät positiivista huomiota kun käväisin kaupoilla.

Shortsit saapuivat tänään, täytyy sanoa että en olisi kuvitellut niitä niin noin hienoksi! Mitat on justiin hyvät ja pvc todella mahtavan tuntuista, nämä eivät jää kyllä vähälle käytölle! Kiitos sinulle ja hyvää joulua,
palaamme varmasti uudelleen vaateostoksien merkeissä!

Halusin tähän väliin kiittää vielä kerran loistavasta asiakaspalvelusta, nopeasta toimituksesta sekä ihanista housuista; pöksyt olivat miehelleni kerrassaan mieluisat! 🙂 Erityisesti kiitosta saivat hyvä laatu sekä istuvuus. Kaunis kiitos vielä kerran!

Housut ovat tulleet perille ja pikaisesti olen kerennyt sovittamaan. Aivan LOISTAVAT. Kiitos. Tilaan neljännekki housut tässä sopivan sauman tullen. Pidetään malli mitat mielessä. Kiitoksia ja hyvää alkavaa syksyä.

Työni on sellaista, että töissä en nahka-, tekonahka-, vinyylivaatteita voi käyttää, mutta naistyökavereiden päällä niitä mielelläni katson. Vapaa-ajalla käytän tekemiäsi vaatteita lähes poikkeuksetta käympä sitten kaupassa, teatterissa tai avantosaunassa. Joskus pohdin olenko liian vanha käyttämään tuollaisia vaateita, mutta ne ovat päällä niin mukavia, että en ole antanut iän häiritä.

Olen kyllä aika etuoikeutettu, että voin käyttää sellaisia vaatteita, joista nautin (jopa muiden katseista!) – kiitokset siitä sinulle!

Se on ihan oikeasti hienoa, kun jotakin tehdään vielä Suomessakin… yläpeukut siitä!

Housut on todella timmit syksyn kosteudessa ja sateessa.
Piukeat jalassa ja keräävät katseita… ehkä osin ihmetystä.

Uudet pöksyt tulivat eilen postissa – kiitokset.
Houisut ovat sopivan piukeat ja mukavat jalassa.
Pöksyt otetaan käyttöön jo tänään.

Juuri äsken kävin koiran kanssa lenkillä ja jalassani olivat tekemäsi pvc-housut. Tosi mageet ja ihanat päällä – pari vastaan tullutta ja jutulle jäänyttä naapuria loi katseita housuihini, mutta sanallista palautetta en saanut…. harmi – olisin mielelläni ottanut verbaalista palautetta vastaan.

Kiitos,
Tänään tuli, hain ja heti käyttöön..
Nämä korvaavat nyt kaikki perusfarkut,
Aivan mahtavat.

Olivat upean hienot ja hyvän näköiset päälläni.

Oletko saanut kommentteja kuparin ruskeiden housujen kuvista? Ainakin käytössä ne ovat mukavan joustavat ja HIENOT!

Ajattelin lähettää pari kuvaa valmistamistasi housuista. Olen tosi tyytyväinen:)

Housut ovat juuri sopivat ja niiden väri on mainio.

Tekemäsi vaatteet (lähinnä viimeksi tekemäsi kuparin väriset pillihousut) ovat olleet kovassa käytössä.