Toimitusehdot

Suurin osa Magic Frog -tuotteista valmistetaan käsityönä Kuhmossa ja ovat näin ollen täysin kotimaista käsityötä. Toimitamme tuotteet 7-14 vuorokauden kuluessa tilauksestasi. Joskus harvoin toimitusaika voi venyä pidemmäksi kuin 14 vrk, mutta siitä ilmoitamme sitten Sinulle erikseen.

Tuotteen hinnan lisäksi maksettavaksesi tulee postikulut, jotka näet siirtyessäsi kassalle. Postikulut maksaa aina asiakas, myös mikäli tuote lähetetään korjattavaksi. Muita kuluja meidän taholtamme ei tule.

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska ne valmistetaan käsityönä sinulle räätälöityinä. Mikäli tuotteessa on valmistajasta johtuva virhe, niin ole yhteydessä valmistajaan viikon sisään, niin neuvotellaan tuotteen korjaamisesta.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.Emme myy laskulle, emmekä postiennakolla.

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Toimintamme on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Useiden vuosien kokemuksella CheckoutTM -maksupalvelu on kauppiaalle ja kuluttajalle turvallinen ja luotettava ratkaisu. Meillä on kokemusta monista eri verkkopalveluista ja ongelmatilanteita esiintyy erittäin harvoin. Yleensä ongelmat johtuvat siitä, ettei asiakas ole muistanut palata takaisin verkkokauppaan maksun suoritettuaan tai Internet-yhteydessä olleesta häiriöstä – tällöinkin Checkout -maksupalvelu ilmoittaa verkkokauppaohjelmistolle maksun saapumisesta automaattisesti.