Musta kasvomaski, L koko, antibakteerinen

14,95 

Osasto:

Kuvaus

Kaksinkertaisesta kankaasta tehty kasvomaski, joka peittää isommankin naaman mukavasti. Pienempään päähän maski jää liian väljäksi. L-koon koko on leveys 31 cm ja korkeus 17 cm.

Päällinen mustaa puuvillasekoitekangasta, kasvoja vasten oleva sisäpuolen kangas on antibakteerista materiaalia. Anti-bact käsittely ehkäisee bakteerikasvustoja ja pitää kankaan raikkaana. Lankaan on tekovaiheessa ajettu hopeaioneja, joilla saadaan aikaiseksi antibakteerisuus. Erinomainen kosteudensiirtokyky ja kangas pitää rakenteen ansiosta ihon kuivana.

Kiinnitys lenkeillä korvien taakse (halutessasi kiinnityksen pään taakse solmittavilla nauhoilla mainitse siitä tilatessasi).

Käyttö testattu pyörälenkeillä ja ulkoillessa katupölyä sekä tuulenviimaa vastaan ja julkisissa tiloissa.  Kasvomaski ei ole virallinen henkilösuojain, eikä suojaa koronavirukselta. Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia ja vastaa itsetehtyjä maskeja.  https://tukes.fi/hengityssuojaimet

Maskin koskettelu käytön aikana lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa, joten älä koske siihen. Riisu maski koskien vain kiinnitysnauhoihin suoraan pesukoneeseen.

Maski kestää pesun 60 asteessa.

Huomaa, tuote on hygieniatuote eikä sitä voi palauttaa.