Iltapuku ”Autumn flowers”

850,00 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko olla juhlien näyttävä kuningatar? Iltapuku syksyn väreissä, mustaa taftia ja ruskeata painokuvioitua taftia. Helmassa koko matkalla mustalla brodeeratut noin 25 cm korkeat ruusun lehdet ja varret, joiden kukat ovat 2-väriset ja irralliset, kerroksittaiset. Helma on epätasainen ja voimakkaasti alaspäin levenevä.

Halterneck. Upeana yksityiskohtana vasemmalla ylhäällä  käsin ommeltuja kukkia, samoin kuin helmaosassa. Yläosassa kukkien kohdalla pienet poimutukset tuomassa runsautta poveen. Toinen puoli musta, toinen ruskea ja vuorituksessa vastakkaisvärit. Etuosan helmassa mustan kankaan alla ruskea kaitale ja vyötäröllä mustaa leveää satiininauhaa koristeena nyörityksessä.

Selässä vetoketju ja solmittavat satiininauhat. Oikealla olalla laskostettuna, kiinniommeltuna näyttävyyttä tuomassa huivi mustaa, kukkakuvioitua taftia. Huom. alla vannehame tyllihelmalla, joka ei kuulu hintaan.

Kankaat voivat vaihdella saatavuuden mukaan ja siksi kuvan iltapukua valmistetaan vain asiakkaan omilla mitoilla ja valitsemme materiaalit asiakkaan kanssa yhdessä. Jokainen iltapuku on näinollen uniikki.